Dom starejših

V tem šolskem letu z najstarejšo skupino otrok izvajamo medgeneracijsko povezovanje z varovanci Lambrechtovega doma. Druženje poteka v obliki delavnic, v katere so vključene različne dejavnosti (npr. izdelovanje svečnikov iz slanega testa, postavljanje jaslic, barvanje, petje, ples, itd.). Vsako druženje se zaključi s pripovedovanjem pravljice, ki je tematsko prilagojena letnemu času.

Otroci starejšim s svojo radoživostjo prinesejo radost in veselje. Starejši pa otroke nagradijo z nasmeški na obrazu, s svojim plemenitim mirom, ki jih obdaja in s pripovedovanjem svojih življenjskih zgodb, v katerih se skriva veliko izkušenj in življenjskih modrosti. Vsako skupno srečanje je dragocen dogodek za vse nas.

Projekcija dom starejših

  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev
  • dom_upokojencev

 

Obvestila

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža?

Tedenski jedilnik

Seznam alergenov

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?